Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Καταδικάστηκε ηλικιωμένος για ασέλγεια σε ανήλικη

Κρήτη: Καταδικάστηκε ηλικιωμένος για ασέλγεια σε ανήλικη

Στην καταδίκη ενός ηλικιωμένου για ασέλγεια σε βάρος ενός 7χρονου κοριτσιού προχώρησε δικαστήριο στα Χανιά. Αρνείται τα πάντα ο 83χρονος.

Νέα καταδίκη ηλικιωμένου για ασέλγεια σε ανήλικη καθώς το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων επέβαλλε ποινή φυλάκισης 5 ετών, με αναστολή και με την υποχρέωση της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του σε ένα 83χρονο Ρεθυμνιώτη ο οποίος κατηγορούταν για ασέλγεια σε βάρος ενός 7χρονου κοριτσιού το 2014.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του προτέρου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για αυτό και η ποινή του μειώθηκε σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση, όταν και είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκιση.

Γείτονας με τους γονείς της ανήλικης ο 83χρονος

Στην ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι τόνισαν ότι ο 83χρονος εκμεταλλεύτηκε τις φιλικές σχέσεις που είχαν οι δύο οικογένειες, καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια σε χωριό στο Ρέθυμνο.

«Φαντασιώσεις» λέει ο 83χρονος

Ο κατηγορούμενος και ο συνήγορος του, μίλησαν για φαντασιώσεις της ανήλικης και για προσπάθεια αντεκδίκησης της οικογένειας της, καθώς ο 83χρονος δεν ήθελε να δώσει δανεικά χρήματα που του είχαν ζητήσει οι γονείς του κοριτσιού.

Πηγή: cretapost.gr

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις