Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Η καταδίωξη «έβγαλε» 21 κιλά χασίς [pics]

Κρήτη: Η καταδίωξη «έβγαλε» 21 κιλά χασίς [pics]

Καταδίωξη το πρωί στην Κρήτη από το ύψος της Αγίας Πελαγίας μέχρι το Γάζι…

Η επιχείρηση ξεκίνησε σήμερα λίγα λεπτά πριν τις 6 το πρωί όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, επιχείρησαν να συλλάβουν τρεις αλλοδαπούς που μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς.

Καρτέρι των αστυνομικών για το χασίς

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 33, 28 και 24 ετών που έπεσαν στα χέρια των Αρχών, ξεκίνησαν πριν λίγες ώρες από την Ιεράπετρα με προορισμό τα Χανιά και συγκεκριμένα την Κίσσαμο. Από εκεί, λένε οι πληροφορίες, προμηθεύτηκαν τα 21 κιλά χασίς.

Στο δρόμο της επιστροφής, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που είχαν τις πληροφορίες τους, είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το αυτοκίνητο που επέστρεφε για Ιεράπετρα. Κι έτσι έγινε.

Καταδίωξη και αντίσταση

Στις 6 το πρωί, οι τρεις αλλοδαποί, βλέποντας τους αστυνομικούς να τους περιμένουν, ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη στην Εθνική Οδό, από το ύψος της Αγίας Πελαγίας μέχρι και την λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου στο Γάζι, όπου και ακινητοποιήθηκε το όχημα με τους τρεις άνδρες και τα 21 κιλά κάνναβης.

Και πάλι όμως, λένε πηγές, τα τρία άτομα δεν έδειχναν να συνεργάζονται και προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση. Είχαν όμως περικυκλωθεί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών κι έτσι δεν είχαν πολλές επιλογές.

Τόσο ο 33χρονος Αλβανός όσο και οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 28 και 24 ετών, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αξία της ποσότητας χασίς που κατασχέθηκε φτάνει περίπου τις 100.000 ευρώ.

Πηγή: ekriti

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις