Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Μεθυσμένος ανήλικος βρέθηκε λιπόθυμος στο δρόμο

Κρήτη: Μεθυσμένος ανήλικος βρέθηκε λιπόθυμος στο δρόμο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την εικόνα ενός άλλου ανήλικου αγοριού να κείτεται λιπόθυμος στην άσφαλτο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αντίκρισαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, περίοικοι στην περιοχή του Γιόφυρου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οσμή από το ουίσκι ήταν έντονη, ενώ η εικόνα του ανήλικου προκάλεσε σοκ σε αυτούς που έσπευσαν για να βοηθήσουν.
Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει το αγόρι στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Δυστυχώς, παρά τα δυσάρεστα περιστατικά που έχουν οδηγήσει ακόμα και σε θανάτους, τα κρούσματα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους επαναλαμβάνονται στην Κρήτη.

Στη ΜΕΘ ανήλικος μετά από πτώση

Στο μεταξύ, σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ένα ανήλικο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Γιάννη Τασσόπουλο, ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Μονάδα Παίδων στο ΠΑΓΝΗ. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Πηγή: CretaLive

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις