Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Στη “φάκα” ο 29χρονος “ποντικός” που τρύπωνε σε ξενοδοχεία

Κρήτη: Στη “φάκα” ο 29χρονος “ποντικός” που τρύπωνε σε ξενοδοχεία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια έρευνας αλλά και προανάκρισης από τους αστυνομικούς, ο 29χρονος, χθες το βράδυ, μπήκε αρχικά στο σπίτι μίας 40χρονης και έκλεψε κοσμήματα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, πήρε από δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε μία 48χρονη αλλοδαπή, χρήματα, κινητό τηλέφωνο, κάρτα τραπεζικού καταστήματος, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 430 ευρώ.

Κατά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 308 ευρώ, 11 λίρες Αγγλίας, 5 λίρες Σκωτίας, 4 κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ακολούθησε έρευνα σε χώρο όπου διέμενε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος, στις 29 και στις 30 Ιουνίου, είχε κάνει ακόμη τρεις κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων, αφαιρώντας συνολικά 118 ευρώ, μία λίρα Αγγλίας και αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 750 ευρώ. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η προανάκριση γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις