Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόλεμος Σκουλάκη – Πολάκη: “Λέτε μόνο ψέματα”! [vid]

Πόλεμος Σκουλάκη – Πολάκη: “Λέτε μόνο ψέματα”! [vid]
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Με ντοκουμέντα απάντησε ο Μανώλης Σκουλάκης σε όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας,Παύλος Πολάκης,στα εγκαίνια των ΤΟΜΥ Χανίων.

Ο κ.Πολάκης είχε πει ότι για να γίνει το κέντρο υγείας αστικού τύπου ο κ. Σκουλάκης ως δήμαρχος Χανίων είχε παρέμβει για να δοθούν χρήματα από τα τομεακά προγράμματα του υπουργείου Υγείας που αφορούσαν άλλες δομες υγείας στα Χανιά.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κ. Σκουλάκης παρουσίασε όλα τα έγγραφα από τα οποία προκύπτουν ότι η χρηματοδότηση είχε δοθεί από το περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης. Μάλιστα ξεκινώντας την συνέντευξη και αναφερόμενος στα όσα έγιναν στα εγκαίνια των ΤΟΜΥ, με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να παίρνει για δεύτερη φορά τον λόγο, ο κ. Σκουλάκης είπε:

«…Είχε την αναίδεια να πάρει δεύτερη φορά τον λόγο και να πει κάτι απίστευτα πράγματα….Ήθελε να πει ότι “εγώ όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και δεν καταλαβαίνω τίποτα;”….. Καμία σχέση με την πραγματικότητα και γι’αυτό του είπα ότι αυτά είναι ψέματα και απάντησε “εγώ δεν λέω ψέματα” και του είπα λέτε μόνο ψέματα….».

Πηγή: FlashNews

 

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις