Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πυρετός προετοιμασιών στην Κρήτη για τον Κάρολο και την Καμίλα [pics]

Πυρετός προετοιμασιών στην Κρήτη για τον Κάρολο και την Καμίλα [pics]
ΦΩΤΟ από το ekriti

Στο… κόκκινο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα στο Ηράκλειο, με τα αρμόδια συνεργεία να εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

Οπως μπορεί να δει κάποιος από τις φωτογραφίες του ekriti, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αρχανών, προσπαθούν να κάνουν όλα τα σημεία, από τα οποία θα περάσει ο πρίγκιπας Κάρολος να «λάμπουν».

Οι Ανω Αρχάνες θα δεχτούν την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους, προκειμένου να  ενημερωθεί για το έργο της ΜΚΟ Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης & Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο.

 

Τέλος, πριν την αναχώρηση από τη χώρα μας, το πριγκιπικό ζεύγος θα παραστεί σε παραδοσιακή γιορτή στην Πλατεία των Αρχανών με πολιτιστικές δράσεις και παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά και η δημοσιογργαφική κάλυψη της επίσκεψης θα γίνει μόνο με διαπιστεύσεις. Οπως μπορεί λοιπόν να αντιληφθεί κάποιος, στις Αρχάνες ολοι κινουνται στο ρυθμό του ζεύγους, μετέχοντας στις προετοιμασίες για την υποδοχή του, στο όμορφο χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος σε δηλωσεις του μίλησε με θερμά λόγια μιλά για την Ελλάδα. «Εκτός των άλλων, η Ελλάδα είναι στο αίμα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ekriti

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις