Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Την χαστούκισα για αυτό βρέθηκε αίμα” – Στη φυλακή για τη δολοφονία της 38χρονης

“Την χαστούκισα για αυτό βρέθηκε αίμα” – Στη φυλακή για τη δολοφονία της 38χρονης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της 38χρονης από την Βουλγαρία. Ο 59χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου και κατά την απολογία του αρνήθηκε ξανά για τα όσα κατηγορείται.

Ο ίδιος φαίνεται πως ανέφερε στις δικαστικές αρχές πως είδε την 38χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε, τσακώθηκαν και την χαστούκισε – γι’ αυτό και το αίμα – αλλά την άφησε ζωντανή. Τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο ανακριτής δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του 59χρονου και τον έκριναν προφυλακιστέο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές ακόμα δεν έχουν εντοπίσει το πτώμα της 38χρονης ενώ οι προσπάθειές τους δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο εξαιτίας του ότι δεν υπάρχει κάποια ομολογία.

Η 38χρονη Τόνια εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου. Τότε η Τόνια βρισκόταν με την παρέα της σε παραλία στα Μισίρια Ρεθύμνου και στη συνέχεια πήγαν σε μία ταβέρνα στο Χουμέρι. Η 38χρονη μητέρα ενός παιδιού, έφυγε από την ταβέρνα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Την δήλωση της εξαφάνισης έκανε στο αστυνομικό τμήμα ο Σύρος φίλος της με τους αστυνομικούς να ξεκινούν αμέσως τις έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή οι αρχές εξέταζαν τον 59χρονο δημοτικό υπάλληλο καθώς – σύμφωνα με μαρτυρίες – ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Η εξαφάνιση μετατρέπεται σε… δολοφονία

Από τις έρευνες των αρχών δεν αποκλείστηκε κανένα ενδεχόμενο για την εξαφάνιση της 38χρονης Τόνια ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός διαφαινόταν πως πιθανότατα η άτυχη μητέρα δολοφονήθηκε.

Μάλιστα, αρκετά ήταν τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί σε βάρος του 59χρονου δημοτικού υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί κατά την έρευνα που έκαναν βρήκαν κηλίδες αίματος τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα.

Τα δείγματα στάλθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου και διαπιστώθηκε πως το αίμα άνηκε στην 38χρονη Τόνια.Μόλις οι αρχές είχαν αρκετά στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον 59χρονο προχώρησαν στην σύλληψή του και για πρώτη φορά μίλησαν ανοιχτά για ανθρωποκτονία.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν σταματήσει στιγμή να πιέζουν τον συλληφθέντα προκειμένου να αποκαλύψει πού βρίσκεται η σορός της άτυχης μητέρας ωστόσο ο ίδιος έχει αποδειχθεί «σκληρό» καρύδι καθώς αρνείται τα πάντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 59χρονος έχει βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο.

Ο ίδιος το 1993 συνελήφθη για ανθρωποκτονία με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε φυλάκιση. Μάλιστα, εξέτισε την ποινή του – πρόκειται για 12 περίπου χρόνια – και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.

Πηγή: cretapost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις