Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τσίπρας: “Νέος ΒΟΑΚ χωρίς διόδια για τους Κρητικούς”!

Τσίπρας: “Νέος ΒΟΑΚ χωρίς διόδια για τους Κρητικούς”!
ΦΩΤΟ από το cretalive

Στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Γούρνες – Χερσόνησος, το οποίο δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΚ, Φώτη Καζάση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι “ο ΒΟΑΚ πρέπει να γίνει όσο πιο γρήγορα” ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κατασκευή “αξιόπιστων κάθετων αξόνων για να υπάρχει πρόσβαση στη φυσική ομορφιά της Κρήτης”. Επανέλαβε δε ότι ο νέος αυτοκινητόδρομος της Κρήτης “δεν θα έχει διόδια για τους πολίτες του νησιού”.

“Ο ΒΟΑΚ θα είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως “ο ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο θα συμβάλουν στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού της Κρήτης”.

Ο πρωθυπουργός πήγε στο ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο του Φράγματος Αποσελέμη, αναγνωρίζοντας ότι “είχε πολύ νερό φέτος”, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά “από βροχή δεν έχετε παράπονο εφέτος”. Στην ενημέρωση που του έγινε τονίστηκε ότι “με μία καλή διαχείριση όσες περιοχές τροφοδοτούνται από τον Αποσελέμη δεν θα διψάσουν ποτέ”. Στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης τόνισαν ιδιαίτερα και πως “το νερό του Αποσελέμη είναι εξαιρετικής ποιότητας”. Μάλιστα εργαζόμενοι στο διυλιστήριο είπαν στον πρωθυπουργό πως “λόγω της σήραγγας δεν θα ξαναδούμε άδειο τον Αποσελέμη”.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τον δήμο Αρχανών Αστερουσίων όπου θα παρακαθήσει σε γεύμα. Στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι και θα κάνει σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

Πηγή: cretalive

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις