Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ξάνθη: Εισβολή από πατέρα και γιο στο σπίτι ηλικιωμένης – Ο ανήλικος την έπιασε από τον λαιμό

Ξάνθη: Εισβολή από πατέρα και γιο στο σπίτι ηλικιωμένης – Ο ανήλικος την έπιασε από τον λαιμό

Εφιάλτης για 84χρονη στην Ξάνθη, που δέχτηκε επίθεση από πατέρα και γιο. Όσο και αν έψαξαν στο σπίτι της, χρήματα δεν υπήρχαν για να πάρουν…

Πατέρας και γιος βρίσκονται στα χέρια αστυνομικών στην Ξάνθη, για το χτύπημα που διέπραξαν. Κατάφεραν να μπουν στο σπίτι 84χρονης και της επιτέθηκαν. Ο ανήλικος μάλιστα την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να την απειλεί, με στόχο η 84χρονη να τους αποκαλύψει πού υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα αξίας. Η άτυχη γυναίκα όμως δεν είχε τίποτα από όλα αυτά. Οι δράστες έκαναν το διαμέρισμα άνω – κάτω και αφού έψαξαν παντού, αποχώρησαν με άδεια χέρια. Λίγη ώρα αργότερα, έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς, οι οποίοι τους πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 17:30 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν ένας 41χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας από την κεντρική πόρτα που ήταν ανασφάλιστη μαζί με τον 15χρονο γιο του.

Οι δράστες τράπηκαν κάποια στιγμή σε φυγή, ωστόσο αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Τοπείρου και συνελήφθησαν. Πρόκειται για άτομα γνωστά στον οικισμό, που σύντομα θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τα όσα έγιναν στο διαμέρισμα έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία στην Ξάνθη, με πολίτες να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή τους. Η εγκληματικότητα όπως λένε, παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις