Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Πανζουρλισμός για δωρεάν φρούτα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από xanthinea.gr
ΦΩΤΟ από xanthinea.gr

Έξω από τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονταν τα τρόφιμα είχαν σχηματιστεί δύο τεράστιες ουρές…

Πανζουρλισμός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (16-12-2015) στις αποθήκες του Ο.Σ.Ε. στην Ξάνθη, όταν και ξεκίνησε η διανομή φρούτων από τους Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων. Οι δύο Σύλλογοι είχαν ενημερώσει τα μέλη τους πως θα ξεκινήσει η διάθεση των φρούτων με αποτέλεσμα ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες να επικρατεί το αδιαχώρητο στην περιοχή, ενώ έξω από τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονταν τα τρόφιμα είχαν σχηματιστεί δύο τεράστιες ουρές.

Χαρακτηριστικό της αυξημένης προσέλευσης των πολιτών για την διανομή των φρούτων, το γεγονός πως οι Σύλλογοι επιστράτευσαν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα είχαν στην διάθεσή τους ώστε να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ενώ η περιοχή είχε φρακάρει από Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Η ίδια εικόνα και το πρωί της Πέμπτης, αν και ο αριθμός των πολιτών που περίμενε στην σειρά για να εξυπηρετηθεί ήταν αισθητά μειωμένος συγκριτικά με την Τετάρτη. Η πολύωρη αναμονή βέβαια, όπως κάθε φορά, δημιούργησε και εντάσεις χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο. 

Πολλοί εκ των δικαιούχων που διαμένουν είτε στην ορεινή περιοχή, είτε στον κάμπο παραλάμβαναν τρόφιμα και άλλων συντοπιτών τους, με αποτέλεσμα να συναντά κανείς αγροτικά οχήματα γεμάτα με φρούτα. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως αντίστοιχες εικόνες καταγράφονται σχεδόν κάθε χρόνο, τα τελευταία έτη, σε αντίστοιχες διανομές φρούτων και τροφίμων στην περιοχή.

Πηγή: xanthinea.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε