Τοπικά Νέα

Ξάνθη: Το ταμείο ήταν μείον λόγω υπαλλήλου – Στον εισαγγελέα ο δράστης της υπεξαίρεσης!

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στην αστυνομία καταγγελία σύμφωνα με την οποία ένας 50χρονος άνδρας...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

υπάλληλος και μέτοχος ενός συνεταιρισμού στην Ξάνθη, ιδιοποιείται διάφορα υλικά – εμπορεύματα του συνεταιρισμού, τα οποία στη συνέχεια πουλάει, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά. Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθη ο 50χρονος, καθώς πούλησε σε αστυνομικό, που παρουσιάστηκε στο κατάστημα του συνεταιρισμού ως πελάτης, υλικά – εμπορεύματα του συνεταιρισμού, παραλαμβάνοντας από αυτόν το αντίτιμό, χωρίς όμως στη συνέχεια να το καταβάλει στο ταμείο του συνεταιρισμού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Πηγή: xanthinea.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα