Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός ξενοδόχου στη Μύκονο: 32χρονος μπράβος που δραστηριοποιείται στην Αθήνα ο δράστης

Ξυλοδαρμός ξενοδόχου στη Μύκονο: 32χρονος μπράβος που δραστηριοποιείται στην Αθήνα ο δράστης

Ένας 32χρονος μπράβος ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της νύχτας αλλά και στις «δύσκολες» αποστολές που απαιτείται η χρήση βίας για να… συνετιστούν αντίπαλοι ή στόχοι, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου στην Μύκονο.  

Η υποδιεύθυνση Αστυνομίας της Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 31χρονο αλλοδαπό ο οποίος βοήθησε το δράστη στην προσπάθεια να διαφύγει από το νησί των Ανέμων. Εξετάζουν επίσης εάν βοήθησε τον 32χρονο μπράβο στην κλοπή του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε για να φτάσει και να φύγει από το σημείο που ξυλοκόπησε και χτύπησε με σιδερόβεργα τον γνωστό ξενοδόχο.  

Ο 31χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη εργάζεται σε πάρκινγκ γνωστού καταστήματος εστίασης της Μυκόνου. Από το συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης, εκλάπη και το λευκό όχημα που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της αποστολής του τη 10η Ιουνίου στο νησί των Κυκλάδων ο 32χρονος φυσικός αυτουργός της επίθεσης. Ωστόσο ακόμα δεν έχει αποδειχτεί εάν ο 31χρονος συλληφθέντας βρίσκεται πίσω από την κλοπή του αυτοκινήτου, ενώ το πιο περίεργο από όλα είναι ότι δεν υπάρχει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που να έχει συλλάβει τους κλέφτες.  

Εις βάρος του 32χρονου φυσικού αυτουργού τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στις δικαστικές αρχές.  

Ο 32χρονος «φουσκωτός» έφτασε στη Μύκονο την ημέρα της επίθεσης. Το όχημα «εξαφανίστηκε» από το πάρκινγκ που ήταν σταθμευμένο λίγες ώρες μετά την έλευση του φυσικού αυτουργού, ενώ η διάρκεια της επιχείρησης του ξυλοδαρμού του επιχειρηματία Θοδωρή Κουσοθανά δεν πήρε πάνω από δύο ώρες.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o άνθρωπος που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση στον γνωστό ξενοδόχο της Μυκόνου είναι ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της νύχτας και «δραστηριοποιείται» κυρίως στα Νότια Προάστια της Αττικής. Παρότι είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορούσε τζόκεϊ και γάντια οι αστυνομικοί της Μυκόνου κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να τον ταυτοποιήσουν. Ο σωματότυπος του, ένα χαρακτηριστικό του σώματος του αλλά και οι ώρες  άφιξης του και αναχώρισης του από το νησί βοήθησαν τους αστυνομικούς να φτάσουν στην ταυτοποίηση του.    

Ο 32χρονος την ημέρα της επίθεσης ακολουθούσε τον επιχειρηματία με το κλεμμένο αυτοκίνητο και κάποια στιγμή προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, καθώς προσέκρουσε το όχημα του επιχειρηματία. Στην συνέχεια επιτέθηκε με τη σιδερόβεργα στον Θοδωρή  Κουσοθανά, χτυπώντας τον στο κεφάλι και σε σημεία του σώματος του.  

Στη συνέχεια ο 32χρονος αφού παράτησε το κλεμμένο αυτοκίνητο, επιβιβάστηκε σε όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος αλλοδαπός που έχει συλληφθεί. Κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο του νησί και ο δράστης της επίθεσης έφυγε με την πρώτη πτήση προς Αθήνα. 

Μαρίνος Αλειφέρης   

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις