Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξυλόκαστρο: Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που σκότωσε την υπάλληλο καθαριότητας

Ξυλόκαστρο: Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που σκότωσε την υπάλληλο καθαριότητας
Φωτογραφία αρχείου

Λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο μιας υπαλλήλου καθαριότητας στο Ξυλόκαστρο, όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω σε απορριμματοφόρο νωρίς το πρωί της Κυριακής (08.01.2023).

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 36χρονος από την Καλλιθέα Ξυλοκάστρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οδηγός φαίνεται πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όταν έπεσε στο απορριμματοφόρο.

Όταν κατάλαβε πως η άτυχη 45χρονη γυναίκα, η οποία είναι Ρομ, είναι νεκρή, έπαθε σοκ και άρχισε να τρέχει πάνω κάτω πανικόβλητος.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γύρω στις 6:30 το πρωί το αυτοκίνητο χτύπησε τη γυναίκα την ώρα που βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια, όταν το απορριμματοφόρο βρισκόταν στην περιοχή Κάτω Πιτσά, στο 43ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδό Κορίνθου – Πατρών.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ρεπορτάζ: Άννα-Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις