Τετάρτη, 17 Απρ.
25oC Αθήνα

Κτηνωδία με αλεπού στο Πουρναρόκαστρο στην Πάτρα – Την φίμωσαν και την κρέμασαν

Κτηνωδία με αλεπού στο Πουρναρόκαστρο στην Πάτρα – Την φίμωσαν και την κρέμασαν

Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στο προσκήνιο με μια αλεπού να βρίσκεται φιμωμένη και κρεμασμένη στο Πουρναρόκαστρο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop ένας 19χρονος ποδηλάτης, ο οποίος συχνά ανεβαίνει στο Πουρναρόκαστρο στην Πάτρα για προπόνηση, βρήκε μέρα μεσημέρι κρεμασμένη και φιμωμένη σε δέντρο μία αλεπού!

Το αποτρόπαιο θέαμα του έκανε εντύπωση και κατέβηκε να δει τι ακριβώς είχε συμβεί, για να διαπιστώσει, τελικά, πως η αλεπού ήταν νεκρή. Σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: «Εκανα βόλτα κοντά στο σημείο που το λέμε ‘’σαλέ Παναχαϊκού’’ και κατεβαίνοντας από ένα μονοπάτι είδα την αλεπού κρεμασμένη σε κλαδί δέντρου. Επειδή πηγαίνω συχνά στο σημείο για προπόνηση, έχω δει κι άλλες φορές αλεπούδες και τσακάλια στην περιοχή του Πουρναρόκαστρου, αλλά δεν μ’ έχουν ενοχλήσει. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη».

Πληροφορίες της «Π» αναφέρουν πως ο αυτόπτης μάρτυρας απευθύνθηκε στην Αστυνομία κι έκανε επίσημη καταγγελία για κακοποίηση ζώου, ώστε να ερευνηθεί το περιστατικό και να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Ηδη, έχει ανοιχθεί σχετικός φάκελος και η ΕΛΑΣ θα ξεκινήσει να ψάχνει τους βασανιστές του τετράποδου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις