Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυκλάδες: Η αφρόκρεμα της πολυτέλειας για το φετινό καλοκαίρι – Εικόνες που σαρώνουν το διαδίκτυο [pics]

Κυκλάδες: Η αφρόκρεμα της πολυτέλειας για το φετινό καλοκαίρι – Εικόνες που σαρώνουν το διαδίκτυο [pics]

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα αφιερώματα διεθνών μέσων διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι Κυκλάδες έχουν την τιμητική τους για ακόμα μία χρονιά…

Οι 12 πισίνες που βρίσκονται στις Κυκλάδες, συγκαταλέγονται στις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία “The luxurians Villas”. Στο σχετικό δημοσίευμα, το site αναδεικνύει πισίνες που κόβουν την ανάσα και συνήθως, αποτελούν μέρος πολυτελών σπιτιων, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Όλες τους δε, διαθέτουν μαγευτική θέα.

“Τις καλοκαιρινές ημέρες όταν οι θερμοκρασίες φτάνουν ψηλά και η μαλακή αύρα χαϊδεύει το δέρμα, δεν υπάρχει πλέον καλύτερο συναίσθημα από μια βουτιά στη δική σας ιδιωτική πισίνα για να απολαύσετε το ελληνικό καλοκαίρι” αναφέρεται στο σχετικό άρθρο που συνεχίζεται ως εξής: “Προσθέστε ένα δροσερό ποτό το απόγευμα και απίστευτα ηλιοβασιλέματα και ίσως μόλις βρήκατε τον παράδεισο σας στη γη”!

“Ακριβώς εγκαίρως για την καλοκαιρινή σας απόδραση στα Ελληνικά νησιά, είμαστε υπερήφανοι να σας παρουσιάσουμε 12 από τις καλύτερες ιδιωτικές πισίνες από την Lux Villa Collection. Από τη Μύκονο στη Σύρο και από την Πάρο στην Αντίπαρο, αυτές οι πισίνες αξίζουν ένα αεροπορικό εισιτήριο για τις διακοπές σας”

Οι εκπληκτικές πισίνες στις Κυκλάδες

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις