Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κυλλήνη: Αυτοκτονία «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τον θάνατο 29χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος

Κυλλήνη: Αυτοκτονία «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τον θάνατο 29χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος
Το εξοχικό που βρέθηκε η σορός του 29χρονου - ΦΩΤΟ από Live News

Απαντήσεις στο θρίλερ που έχει συνταράξει την Ηλεία και την Κυλλήνη. Με 29χρονο αγνοούμενο να εντοπίζεται νεκρός, κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικού…

Το σενάριο να βρίσκονται μπροστά σε αυτοκτονία βλέπουν ως επικρατέστερο οι Αρχές, πίσω από τον θάνατο του 29χρονου, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικού στην Κυλλήνη. Η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και το παρελθον του 29χρονου στρέφουν τις έρευνες των Αρχών προς το σενάριο της αυτοχειρίας. Σε μια υπόθεση θρίλερ που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Ηλεία.

Ο 29χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της 29ης Οκτωβρίου και εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο (25.11.2023), αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ στο παρελθόν είχε επιχειρήσει και πάλι να δώσει τέλος στην ζωή του.

Παράλληλα είχε πρόχειρα δεμένα τα χέρια του, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή να πιστέυουν ότι πιθανώς ήθελε να αποκλείσει το να αντιδράσει στην ώρα του πνιγμού.

«Είμαστε όλοι κομμάτια. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη» λέει στο Newsit.gr απαρηγόρητος ο αδερφός του 29χρονου. Περιγράφει μάλιστα και τις τελευταίες στιγμές που είχε μαζί του.

«Είχα κατέβει μαζί με τον αδερφό μου στο Βαρθολομιό γιατί ήθελε να τα ξαναβρεί με την πρώην γυναίκα του. Δεν βρέθηκαν ποτέ. Εμείς μένουμε στον Άγιο Κωνσταντίνο με τους γονείς μου τα παιδιά μου και το εννιάχχρονο αγοράκι του αδερφού μου».

Όπως αναφέρει ο αδερφός του 29χρονου στο newsit.gr, τώρα έχει πέντε παιδιά και προσπαθούν να προφυλάξουν το 9χρονο αγοράκι που έχασε έτσι ξαφνικά τον πατέρα του. «Έχω τέσσερα κοριτσάκια και τώρα έχω και το αγοράκι του αδερφού μου. Δεν του έχουμε πει αλλά έχει καταλάβει, αλλά όχι πολλά πράγματα. Οι γονείς μου δεν είναι καθόλου καλά».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις