Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυπαρισσία: Συγκλονίζει ο προπονητής των τριών παιδιών – «Είχαμε δεθεί πάρα πολύ, ήταν καλά παιδιά»

Κυπαρισσία: Συγκλονίζει ο προπονητής των τριών παιδιών – «Είχαμε δεθεί πάρα πολύ, ήταν καλά παιδιά»

Μια πόλη σε σοκ. Η Κυπαρισσία θρηνεί τα τρία 15χρονα παιδιά που σκοτώθηκαν στο φρικιαστικό τροχαίο στην Τερψιθέα. Βαθιά σοκαρισμένος από την απώλεια των τριών 15χρονων παιδιών μίλησε στο Newsit.gr ο προπονητής τους , Στέφανος Ανδρουτσής.

Το φοβερό τροχαίο συγκλονίζει την Κυπαρισσία. Τρία παιδιά μόλις 15 ετών βρήκαν τον θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγάκι.

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετίσουν τον έναν από τους τρεις, τον Νίκο Τριαλλώνα. Η κηδεία του Ενρίκο θα γίνει την Τετάρτη.

Ο Νίκος Τριαλλώνας – φωτογραφία Facebook

«Είχαμε δεθεί πάρα πολύ, ήταν καλά παιδιά»

Οι τρεις φίλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Κυπαρισσίας. Ο προπονητής τους, όπως και ολόκληρη η τοπική κοινωνία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την αδιανόητη τραγωδία.

«Είναι το πιο τραγικό γεγονός που έχει συμβεί και στην ομάδα που είμαι τόσα χρόνια αλλά και στην πόλη όσο θυμάμαι εγώ από μικρός. Και εγώ προσωπικά επειδή τα συγκεκριμένα παιδιά τα είχα περίπου στα τρία χρόνια, είχαμε δεθεί πάρα πολύ.

Την Παρασκευή είχαμε προπόνηση, πειραζόμασταν, κάναμε αστεία, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ήταν τρία καλά παιδιά. Δεν δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν το λέω από υπερβολή ή στη μνήμη τους αλλά ήταν όντως καλά και ήσυχα παιδιά…» λέει ο προπονητής του Νίκου, του Χρήστου και του Ενρίκο.

«Είμαστε σε σοκ…»

«Το κλίμα είναι βαρύ κι ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί γιατί είμαστε ακόμα στο σοκ. Δεν έχει βγει ακόμα θλίψη, στεναχώρια. Υπάρχει μια κατάσταση σοκ, ένα «τι έγινε ρε παιδιά;». Δεν έχει βγει ακόμα ένα πρώτο συναίσθημα. Ακόμα συζητάμε γιατί στην ομάδα είχαμε ένα ατύχημα το Σάββατο, τρεις ποδοσφαιριστές είχαν ένα αυτοκινητιστικό, αλλά απλώς χτύπησαν ελαφρά, οπότε μας πέσανε μαζεμένα. Έχουμε έξι ποδοσφαιριστές που ενεπλάκησαν σε ατύχημα μέσα σε λίγες ώρες…» καταλήγει ο προπονητής των τριών αδικοχαμένων παιδιών.

Ακούστε τι δήλωσε ο προπονητής των παιδιών στο Newsit.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις