Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πειράγματα στον Χαράλαμπο Αθανασίου για το ανοιχτό μικρόφωνο στη βουλή

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν με το ανοιχτό μικρόφωνο του Χαράλαμπου Αθανασίου, που πρόδωσε τη συνομιλία του, στη βουλή…

Το ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε την συνομιλία του Χαράλαμπου Αθανασίου στη βουλή και προκάλεσε χαμόγελα. Ο προεδρεύων της συνεδρίασης σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο και ο ήχος ακούστηκε στη ζωντανή μετάδοση. Όταν ο κύριος Αθανασίου το κατάλαβε, πάτησε το κουμπί και το έκλεισε, αλλά ήδη είχαν ακουστεί ατάκες για τσίπουρα και πεντοζάλη.

Σύμφωνα με το lesvospost.com, ο κ. Αθανάσιου συνοδεύοντας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Σάμο για την επίσκεψη στην δομή φιλοξενίας μεταναστών, μετά από πρόσκληση του ιδίου, ερωτήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για το περιστατικό. Με χιούμορ, όπως έλεγαν άτομα που ήταν μπροστά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειεύτηκε και άρχισε τα πειράγματα.

Λίγο αργότερα στην ομιλία του στην Σάμο, ο πρωθυπουργός έπλεξε το εγκώμιο του κ. Αθανάσιου δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν εξαιρετικές. Υπενθυμίζεται ότι το επίμαχο βίντεο με το ανοιχτό μικρόφωνο είχε κάνει το γύρο του διαδικτίου στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο προεδρεύων της Ολομέλειας, είδε το κινητό του να χτυπά και αποφάσισε να απαντήσει χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει το μικρόφωνο της έδρας. Έτσι, οι παριστάμενοι βουλευτές και… όλη η υπόλοιπη Ελλάδα που παρακολουθούσε από το Κανάλι της Βουλής, άκουσαν τον κ. Αθανασίου να λέει με χαλαρή διάθεση: «Έλα τι γίνεται; Ναι-ναι. Ήταν στο γραφείο και έπιναν τσίπουρα. Ε, και εκεί που έπιναν έριξε και μια στροφή, μια πεντοζάλη».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις