Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λακωνία: Η στιγμή που ιστιοφόρο τσακίζεται στα βράχια σαν καρυδότσουφλο – Σαρωτικοί οι άνεμοι του κυκλώνα – video

Λακωνία: Η στιγμή που ιστιοφόρο τσακίζεται στα βράχια σαν καρυδότσουφλο – Σαρωτικοί οι άνεμοι του κυκλώνα – video

Ο μεσογειακός κυκλώνας συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη Λακωνία. Στο Κυπαρρίσι και το Βαθύ Γυθείου, δύο ιστιοφόρα παρασύρθηκαν…

Ο μεσογειακός κυκλώνας Ζορμπάς συνεχίζει να φέρνει προβλήματα στη Λακωνία. Στο Κυπαρρίσι, ένα ιστιοπλοϊκό παρασύρθηκε και χτύπησε στα βράχια. Η κινητοποίηση ήταν άμεση στην περιοχή και είχε σαν αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο ιστιοπλοϊκό περίπου 20 μέτρων έχει βγει από τις δυνατές ριπές ανέμου, στην παραλία της περιοχής Βαθύ Γυθείου, όπου και έχει γύρει.

Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, τα κύματα είναι μεγάλα και υπάρχει ο κίνδυνος το ιστιοπλοϊκό να διαλυθεί. Για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί τόσο το λιμεναρχείο Γυθείου, όσο και οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που φέρνει μαζί του ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» προκαλούν πλήθος προβλημάτων στη Μάνη και τη Λακωνία. Κλειστοί δρόμοι, πεσμένα δέντρα από τον αέρα, κλειστά μαγαζιά και τεράστια κύματα στον παραλιακό δρόμο, με τους κατοίκους να παρατηρούν την εξέλιξη του φαινομένου.

Ο Γερολιμένας στη Μάνη δοκιμάζεται από το πρωί. Ο ρεπόρταζ του NewsIt.gr, Κώστας Στάμου βρίσκεται στην περιοχή και καταγράφει τις εικόνες.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας εντυπωσιακές εικόνες από το πέρασμα του κυκλώνα στείλτε τις στο info@newsit.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις