Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λακωνία: Καταγγελίες σοκ! Καθηγητής ξεκούμπωσε το παντελόνι μέσα στο μάθημα

Λακωνία: Καταγγελίες σοκ! Καθηγητής ξεκούμπωσε το παντελόνι μέσα στο μάθημα

Ο καθηγήτης μόνο χημεία δεν δίδασκε στα παιδιά. Οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη και ο δήμαρχος Ευρώτα αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Οι καταγγελίες μαθητών και γονέων προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στη Λακωνία. Σύμφωνα με αυτές, ο καθηγητής φέρεται να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις, αλλά και να εξύβριζε τους μαθητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Δ.Ευρώτα, Βασίλη Μπόλλα, ο καθηγητής χημείας, περίπου 45 ετών, δεν είναι Λάκωνας. Διορίστηκε αυτή τη χρονιά ως αναπληρωτής στα σχολεία του Δήμου Ευρώτα και ασκούσε την εργασία του στα σχολεία Βλαχιώτη και Σκάλας.

Φέρεται να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις (όπως ξεκούμπωνε το παντελόνι του εν ώρα μαθήματος στην τάξη), μιλούσε υβριστικά και ειρωνικά στα παιδιά και γενικότερα η συμπεριφορά του, ήταν αλλόκοτη.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπόλλα η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει ήδη στείλει έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου καθηγητή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μαθητές θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά αυτά συμβάντα, ξεκίνησαν κατάληψη στα σχολεία Σκάλας και Βλαχιώτη. Ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος ο οποίος είναι γνώστης της υπόθεσης έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του εν λόγω εκπαιδευτικού.

Πηγή: flynews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις