Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Άγρια ληστεία επιχειρηματία – Αιχμάλωτος μπροστά στη γυναίκα του – Η απειλή που τον σόκαρε!

Λαμία: Άγρια ληστεία επιχειρηματία – Αιχμάλωτος μπροστά στη γυναίκα του – Η απειλή που τον σόκαρε!

Η ληστεία του επιχειρηματία στη Λαμία έχει αναστατώσει την πόλη. Οι δράστες είχαν άριστη πληροφόρηση…

Η ληστεία του επιχειρηματία στη Λαμία, αναστατώνει τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την πόλη. Αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες που κρατούσαν πιστόλια, ήρθε περίπου στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (01-03-2018), γνωστός Λαμιώτης εργολάβος, την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία που μένει στην οδό Όθωνος 1 στην πλατεία Λαού.

Οι ληστές αφού έβγαλαν όπλα, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον οδήγησαν στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι και το γραφείο του. Μάλιστα την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος που είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο ληστές να κρατούν τον άνδρα της.

Η απειλή των ληστών στον επιχειρηματία

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι που διαμένει η κόρη του. Για εκείνη μάλιστα τον απείλησαν ότι θα την «επισκεφτούν» αν δεν τους έλεγε που είχε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Τελικά οι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όταν το θύμα κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ομάδες της Άμεσης Δράσης έφτασαν και κάτω από το σπίτι της κόρης του θύματος που βρίσκεται σε άλλο κεντρικό σημείο της Λαμίας.

Εικόνες από την περιοχή της ληστείας στη Λαμία

Συγχρόνως ο άτυχος άνδρας μετέβη για εξετάσεις στο Νοσοκομείο, καθώς εκτός από τα χτυπήματα ήταν μεγάλο και το σοκ που υπέστη. Πρόλαβε πάντως να ενημερώσει τους αστυνομικούς για τους δράστες, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει παραπανίσια κιλά.

Στο σημείο  όπου έγινε η ληστεία έφτασαν επίσης άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας που ανέλαβε και την προανάκριση.

Πηγή: lamiareport.gr, tvstar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις