Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Λαμία: Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης – Σαράντα νεαροί πλακώθηκαν με λοστάρια και καδρόνια

Λαμία: Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης – Σαράντα νεαροί πλακώθηκαν με λοστάρια και καδρόνια

Πεδίο μάχης έγινε το κέντρο της Λαμίας νωρίτερα την Παρασκευή (15.09.2023). Σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής, περίπου 40 νεαροί ηλικίας από 15 έως 20 ετών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα επί της οδού Αγίου Νικολάου γύρω στους 40 νεαρά άτομα από 15 έως 20 ετών επιτέθηκαν οι μεν στους δε με λοστάρια και καδρόνια.

«Το έναν τον είχαν βάλει στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. Δύο με τρεις μόνο έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις», έλεγε στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά περίπου στη 1 το μεσυηνμέρι της Παρασκευής (15.09.2023).

Όταν έφτασε η αστυνομία, ομάδες ΔΙΑΣ, αλλά και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά. «Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα (σ.σ. 13.09.2023). Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια», είπε στο lamianow.gr καταστηματάρχης της περιοχής.

Bίντεο με μαρτυρίες:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις