Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Λαμία: Αγροτικό «προσγειώθηκε» σε σπίτι – Απίστευτες εικόνες

Λαμία: Αγροτικό «προσγειώθηκε» σε σπίτι – Απίστευτες εικόνες

Τύχη βουνό είχαν οι ιδιοκτήτες σπιτιού στη Λαμία, όταν ένα αγροτικό μπήκε στην αυλή τους. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αγροτικό μπήκε στην αυλή του σπιτιού την ώρα που ο ιδιοκτήτης έπινε τον καφέ του στην αυλή.

Όπως αναφέρει το lamiareport, το τροχαίο έγινε στην βόρεια πλευρά της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Καρπάθου, στη διασταύρωση με την οδό Κεφαλληνίας, πάνω από τον Άγιο Αθανάσιο.

Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, 40 ετών, έπινε αμέριμνος καφέ στην αυλή, είδε το αγροτικό να χάνει τον έλεγχο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και να εισβάλει στο σπίτι. Μάλιστα, στην τρελή του πορεία χτύπησε και ένα σταθμευμένο μηχανάκι που προσγειώθηκε μέτρα μακριά.

«Το μηχανάκι εκσφενδονίστηκε κυριολεκτικά και πήγαινε κατά πάνω του. Ευτυχώς ο άνθρωπος πρόλαβε και μετακινήθηκε και έβαλε μπροστά στα χέρια του για να προστατευθεί και γι αυτό χτύπησε το χέρι του…», είπε ένας από τους και συνέχισε: «Ο Θεός έβαλε το χέρι του και εκείνη τη στιγμή δεν ήταν έξω η γυναίκα του γιατί κάθεται ακριβώς εκεί που έπεσε το μηχανάκι….».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο οδηγός του αγροτικού, υποστήριξε ότι κατεβαίνοντας την οδό Κεφαλληνίας δεν έπιασαν τα φρένα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες με το αγροτικό να έχει κρεμαστεί στα κάγκελα στην κορυφή της σκάλας είναι εντυπωσιακές. 

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις