Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Λαμία: «Αλαλούμ» με τα ραντεβού των εμβολίων – Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο νοσοκομείο (vid)

Λαμία: «Αλαλούμ» με τα ραντεβού των εμβολίων – Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο νοσοκομείο (vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Intime News

Συνωστισμός και διάχυτος εκνευρισμός. Αυτή είναι η εικόνα που αντίκριζε κάποιος το μεσημέρι του Σαββάτου (22/5) εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Λαμίας.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamianow.gr, όταν στα ραντεβού που είχαν προγραμματιστεί μέσω της ιστοσελίδας, προστέθηκαν εμβόλιμα και κάποια άλλα ραντεβού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για τα εμβόλιμα ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (21/5) ότι θα πρέπει να σπεύσουν για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών αφού – όπως αναφέρει το lamianow.gr – στους διαδρόμους βρέθηκαν να περιφέρονται περίπου 100 άτομα. Συνωστισμός, ταλαιπωρία αλλά και εκνευρισμός επικράτησε για αρκετές ώρες αφού πλέον δεν υπήρχε καμία σειρά και κανείς δεν γνώριζε πόση ή πόσες ώρες θα χρειαστεί να περιμένει προκειμένου να εμβολιαστεί. Ανάμεσα σε αυτούς, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με προβλήματα υγείας ή κινητικά προβλήματα.

Την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε περιγράφει μιλώντας στο LamiaNow, ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Νίκας, επισημαίνοντας ότι θα καταθέσει και εγγράφως την καταγγελία του προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες και ο υπεύθυνος να λογοδοτήσει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δημιουργήθηκε αναστάτωση στο σημερινό πρόγραμμα των εμβολιασμών. Σύμφωνα με τον κ. Κολοκυθά, διενεργείται έρευνα για το συμβάν, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν θα επαναληφθούν αυτές οι εικόνες.

Με πληροφορίες από lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις