Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Λαμία: Απατεώνας παριστάνει τον λογιστή – Πώς προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα

Λαμία: Απατεώνας παριστάνει τον λογιστή – Πώς προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα

Πληθαίνουν οι περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους με κάθε τρόπο στη Λαμία σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν χρήματα από τα υποψήφια θύματά τους.

Το πρωί της Παρασκευής (22.10.2021) καταγράφηκε μια προσπάθεια εξαπάτησης με μαϊμού – λογιστή ο οποίος προσπάθησε να μπει σε σπίτι γυναίκας, κοντά στον Άγιο Λουκά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, γύρω στις 9 το πρωί ευγενικός κύριος κοντά στα 50 με ξυρισμένο κεφάλι, πλησίασε την συγκεκριμένη κυρία και προσποιήθηκε το λογιστή του γιου της. Της ζήτησε μάλιστα την ταυτότητά της προκειμένου να συμπληρώσει, όπως είπε, μια αίτηση για δήθεν επιστρεφόμενα.

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι της και ενώ του είπε να την περιμένει έξω από αυτό, εκείνος την ακολούθησε και θέλησε να μπει μέσα. Ευτυχώς όμως πρόλαβε να κλείσει την πόρτα και φυσικά ο απατεώνας εξαφανίστηκε.

Φυσικά δεν ήταν ο λογιστής του γιου της, ούτε ο τελευταίος είχε να πάρει τίποτα επιστρεφόμενα. Σύμφωνα με την παραλίγο παθούσα, ο μαϊμού λογιστής, επιβιβάστηκε σε μαύρο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις