Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Αστυνομικός πήρε στο κυνήγι τον επίδοξο διαρρήκτη του σπιτιού του

Λαμία: Αστυνομικός πήρε στο κυνήγι τον επίδοξο διαρρήκτη του σπιτιού του

Ο αστυνομικός καταδίωξε στη Λαμία τον επίδοξο διαρρήκτη του σπιτιού του, αλλά εκείνος κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη. Ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου…

Ο επίδοξος διαρρήκτης τα έκανε θάλασσα στη Λαμία και λίγο έλειψε να συλληφθεί. Ο αστυνομικός, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον είδε να προσπαθεί να μπει και άρχισε να τον καταδιώκει. Ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου, αλλά τα δύσκολα για τον ίδιο δεν τελείωσαν εκεί. Χρειάστηκε να τρέξει μέχρι τελικά να καταφέρει να απομακρυνθεί.

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου στην οδό Τυμφρηστού στον περιφερειακό του Αγίου Λουκά στη Λαμία. Ένας άνδρας κυνηγούσε έναν άλλον φωνάζοντας «κλέφτης κλέφτης».

Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι. Ο επίδοξος κλέφτης φέρεται να προσπάθησε να διαρρήξει μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης.

Ο τελευταίος άκουσε κάποιον θόρυβο και κοίταξε από διπλανό παράθυρο, βλέποντας τον δράστη με ένα κατσαβίδι να προσπαθεί να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα. Τότε βγήκε φωνάζοντας έξω με τον άντρα να πηδάει από τον πρώτο όροφο για να το σκάσει!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που τυχαίνει να είναι και αστυνομικός, βγήκε στο κυνήγι του, παροτρύνοντας έναν γείτονα που είδε, να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Ισαδάκι όπου χάθηκαν τα ίχνη του κλέφτη, καθώς δεν μπόρεσε να τον εντοπίσουν ούτε οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο αστυνομικός προχώρησε σε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας για την απόπειρα κλοπής, δίνοντας και την αναλυτική περιγραφή του δράστη στους συναδέλφους του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις