Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Αυτοκίνητο εκπαιδευτικών «λαμπάδιασε» την ώρα που πήγαιναν σχολείο (pics, vid)

Λαμία: Αυτοκίνητο εκπαιδευτικών «λαμπάδιασε» την ώρα που πήγαιναν σχολείο (pics, vid)
Φωτογραφία LamiaReport

Ιδιαίτερα επικίνδυνες αποδείχθηκαν οι στροφές του Μπράλου για τρεις εκπαιδευτικούς από τη Λαμία. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, το πρωί της Τρίτης (23/2) ενώ πήγαιναν με το αυτοκίνητο τους να πιάσουν δουλειά, αυτό «λαμπάδιασε». 

Οι τρεις εκπαιδευτικοί, δύο άνδρες και μία γυναίκα, θα πήγαιναν στο Γυμνάσιο Γραβιάς όπου υπηρετούν. Το δρομολόγιο όμως, σύμφωνα με το LamiaReport, θα έκρυβε μια δυσάρεστη περιπέτεια. Λίγο πάνω από το Πρατήριο «Χαλβαντζή» το αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» με τους τρεις σαστισμένους εκπαιδευτικούς ευτυχώς να προλαβαίνουν να το εγκαταλείπουν εγκαίρως.

«Ξαφνικά κάτι άρχισε να μυρίζει καμένο και πολύ γρήγορα είδαμε καπνούς να βγαίνουν από τη μηχανή», είπε στο LamiaReport ο οδηγός που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι τρεις εκπαιδευτικοί εγκατέλειψαν εγκαίρως όπως σημειώσαμε το όχημα, ενώ διερχόμενος οδηγός με πυροσβεστήρα προσπάθησε να ελέγξει τη φωτιά χωρίς επιτυχία.

Η Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο λίγο αργότερα έσβησε πλήρως την πυρκαγιά, που πρόλαβε ωστόσο να καταστρέψει ουσιαστικά το αμάξι αν και δεν κάηκε ολοσχερώς.

Δείτε βίντεο:

Πηγή φωτογραφιών: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις