Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Διαρροή βίντεο αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό 14χρονης μαθήτριας από συμμαθήτριές της

Λαμία: Διαρροή βίντεο αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό 14χρονης μαθήτριας από συμμαθήτριές της

Η άτυχη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση πριν πάει στο σχολείο από συμμαθήτριές της. Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα στη Λαμία, από τα όσα αποκαλύπτονται…

Όπως αποκαλύπτεται ο ξυλοδαρμός της 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου στη Λαμία από 4-5 συμμαθήτριές της, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η νεαρή μαθήτρια, φέρεται να δέχτηκε επίθεση στην πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου την περασμένη Τετάρτη 20 Μαρτίου και να κράτησε αρχικά το στόμα της κλειστό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το άτυχο κορίτσι πήγε χτυπημένο στο σχολείο του, όμως το περιστατικό δε διέρρευσε και δεν καταγγέλθηκε επίσημα – τουλάχιστον μέχρι σήμερα – στις Aρχές.

Ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι κυκλοφόρησε βίντεο στο διαδίκτυο και σε αυτό έχει καταγραφεί η επίθεση που δέχτηκε το κορίτσι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί δυστυχώς σε δεκάδες άλλα όπως συνέβη στην Πάτρα το περασμένο Σάββατο μεταξύ και πάλι κοριτσιών. Σημειώνουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε βίντεο που κατέγραψαν άλλοι ανήλικοι, οι οποίοι στη συνέχεια τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο ως προϊόν ψυχαγωγίας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις