Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Εκλογές… α λα ελληνικά! Κουφάθηκαν όταν είδαν τις κάλπες που είχαν στηθεί (Φωτό)

Λαμία: Εκλογές… α λα ελληνικά! Κουφάθηκαν όταν είδαν τις κάλπες που είχαν στηθεί (Φωτό)

Τα ευτράπελα συνεχίζονται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας. Μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση στα μέσα Ιανουαρίου το απόγευμα της Δευτέρας (24-02-2020) τα πράγματα πέρασαν σε… άλλο επίπεδο.

Όχι τσακωμών και εντάσεων αλλά ψηφοφορίας. Αν προσέξει κανείς τις φωτογραφίες θα διαπιστώσει πως αντί για κάλπες στην διαδικασία στήθηκαν κουτιά ζαχαροπλαστείου!

Μάλλον η ψήφος ήταν πιο γλυκιά για τους 7 που αναλαμβάνουν -εκ νέου- την διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Θυμηθείτε στο επόμενο βίντεο, τα όσα είχαν συμβεί στις 15 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής συνεδρίασης…

Όταν η επικαιρότητα είναι….κλαυσίγελος, το Lamianow “κόβει και ράβει” και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Ηεπικαιρότητα μπορεί να είναι σοβαρή ή αστεία. Για γέλια ή για κλάματα. Κωμωδία ή τραγωδία. Ή μπορεί να συνδυάζει και τα δύο…Όταν η επικαιρότητα είναι….κλαυσίγελος, το Lamianow “κόβει και ράβει” και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.Η χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΣΦ, κάνει “ποδαρικό” στη νέα μας στήλη, αφού τα είχε όλα. Από “ουγκαγκαμπουμ” μέχρι πτώσεις αλα Still Standing και από “πραξικόπημα” μέχρι….μπουρλότο!Γελάστε…υπεύθυνα!

Gepostet von Lamianow.gr am Mittwoch, 15. Januar 2020

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις