Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Εκρήξεις σε αποθήκη υγραερίου – Τουλάχιστον δυο τραυματίες, εκκενώνονται σπίτια (video)

Λαμία: Εκρήξεις σε αποθήκη υγραερίου – Τουλάχιστον δυο τραυματίες, εκκενώνονται σπίτια (video)

Συναγερμός στη Λαμία για φωτιά με εκρήξεις στα Καλύβια. Ο ισχυρότατος θόρυβος σήκωσε στο πόδι όλη την περιοχή. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι.

Από τη Λαμία έσπευσαν Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στα Καλύβια για να κατασβέσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τις εκρήξεις σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου. Επίσης, έφτασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες, που είναι τουλάχιστον δύο: Ο ένας φέρεται να είναι πυροσβέστης κι ο άλλος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης φιαλών υγραερίου.

Στην περιοχή επικρατεί – όπως είναι αντιληπτό – μεγάλη αναστάτωση με την αστυνομία να έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους για την ασφάλεια των πολιτών για το φόβο νέων εκρήξεων ή αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς, αναφέρει το lamiareport.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στον αποθηκευτικό χώρο της επιχείρησης με φιάλες υγραερίου ενδεχομένως να υπάρχει και δεξαμενή προπανίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Σύμφωνα με το lamianow οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν για λόγους ασφαλείας να εκκενώσουν τα σπίτια τους πλησίον της αποθήκης και να ανηφορίσουν προς την πλατεία για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση εκκενώθηκαν δύο οικοδομικά τετράγωνα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις