Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λαμία: Έκρυψαν στις τουαλέτες του νοσοκομείου κινητά και ναρκωτικά για κρατούμενο που προφασίστηκε αδιαθεσία

Λαμία: Έκρυψαν στις τουαλέτες του νοσοκομείου κινητά και ναρκωτικά για κρατούμενο που προφασίστηκε αδιαθεσία

Προφασίστηκε αδιαθεσία για να διακομιστεί στα Επείγοντα νοσοκομείου στη Λαμία. Ο λόγος για κρατούμενο στις φυλακές Δομοκού, ο οποίος θα παραλάμβανε έπαιρνε κινητά και ναρκωτικά, κρυμμένα στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

Ο 40χρονος κρατούμενος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας και πολύ συχνά ζητεί ιατρική βοήθεια στο νοσοκομείο της Λαμίας. Την τελευταία φορά, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport,  παραπονέθηκε και πάλι για πρόβλημα υγείας. Διακομίστηκε με ειδική μεταγωγή στα Επείγοντα για εξετάσεις και κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Βγαίνοντας, ο φρουρός που ήταν μαζί του, παρατήρησε ότι η φόρμα του φούσκωνε (!) περίεργα και ακολούθησε σωματική έρευνα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για κρατούμενους στο νοσοκομείο, όπου βρέθηκαν στο εσώρουχό του τέσσερα πακέτα, τα οποία περιείχαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, Bluetooth, φορτιστές, 70 γραμμάρια χασίς, καθώς και συσκευασίες καπνού.

Ακολούθησε η σύλληψή του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας όπου φέρεται να ομολόγησε ότι τα πακέτα ήταν κρυμμένα μέσα στο καλάθι, προφυλαγμένα σε ξεχωριστή σακούλα.

Το ρεπορτάζ καταγράφει ότι υπέδειξε Αλβανό βαρυποινίτη για τον οποίο θα έκανε το «delivery», όχι φυσικά χωρίς αντάλλαγμα.

Συνεργός του τελευταίου κάποια λεπτά ή και ώρες νωρίτερα τα είχε κρύψει στο σημείο, γνωρίζοντας ότι ο 40χρονος θα διακομιστεί εκεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις