Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Φώναζε τραυματισμένος για βοήθεια σπίτι του επί σχεδόν 24 ώρες

Λαμία: Φώναζε τραυματισμένος για βοήθεια σπίτι του επί σχεδόν 24 ώρες

Το δικό του μαρτύριο μέσα στο σπίτι που ζούσε στη Λαμία, κράτησε σχεδόν μια ολόκληρη μέρα. Ολοκληρώθηκε το απόγευμα όταν κάτοικος της περιοχής, άκουσε τις φωνές του…

Μόνος, αβοήθητος και τραυματισμένος. Μέσα στο σπίτι του στη Λαμία. Ο άτυχος άντρας χτύπησε μετά από πτώση, δεν μπορούσε να σηκωθεί και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Για σχεδόν 24 ώρες όμως δεν τον άκουγε κανείς. Ακόμα όμως και όταν ένας κάτοικος της περιοχής κατάλαβε αυτό που συνέβαινε και πλησίασε, δεν μπορούσε να μπει. Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών που μπήκαν από παράθυρο και έδωσαν τέλος στο μαρτύριο.

Ήταν πεσμένος στο σπίτι του σχεδόν 24 ώρες και καλούσε επίμονα σε βοήθεια, χωρίς κάποιος να ακούει τις φωνές του. Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο που μένει σε σπίτι στην οδό Πατρόκλου στη Λαμία.

Για καλή του τύχη, νωρίς σήμερα το απόγευμα, περίπου στις 16:00, γείτονας άκουσε κάποιον να φωνάζει και τελικά εντόπισε τον πεσμένο ηλικιωμένο.

Επειδή το σπίτι ήταν κλειδωμένο, ειδοποίησε την αστυνομία με ανθρώπους της Ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στο σημείο και να μπαίνουν στο σπίτι τελικά από το παράθυρο.

Γρήγορα έφτασαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομίσει τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Λαμίας για νοσηλεία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα, η κυκλοφορία στην αρχή της οδού Πατρόκλου στο ύψος του Περιφερειακού, είχε διακοπεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις