Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Η αστυνομία συνέλαβε τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι ηλικιωμένης

Λαμία: Η αστυνομία συνέλαβε τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι ηλικιωμένης

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.08.2022), στα Κάτω Ρεβένια Λαμίας, γείτονας είδε έναν διαρρήκτης να μπαίνει στο σπίτι ηλικιωμένης και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Κατάφερε έτσι να σώσει την ηλικιωμένη από τον κλέφτη και να οδηγήσει και στην σύλληψή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο σημείο όπου βρισκόταν ο διαρρήκτης, έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας οι οποίοι στον έλεγχο που έκαναν είδαν μισάνοιχτη την πόρτα εισόδου και ζήτησαν ενισχύσεις. Σε λίγο στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Τροχαίας.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, οι αστυνομικοί την ξύπνησαν και τη ρώτησαν εάν είχε καταλάβει κάτι και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Συνεχίζοντας τον έλεγχο στο σπίτι, η αστυνομία «ανακάλυψε» τον κλέφτη, ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από τον πάγκο της κουζίνας και του πέρασε χειροπέδες.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι πρόκειται για νεαρό ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

«Τέλος καλό, όλα καλά…To θέμα όμως είναι τι θα γινόταν εάν η γιαγιά ξυπνούσε και έβλεπε πάνω από το κεφάλι της τον κλέφτη;», λέει ένας από τους γείτονες της ηλικιωμένης στο LamiaReport.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις