Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λαμία: Η γυναίκα με το τατουάζ πρόδωσε τους κλέφτες αυτοκινήτων – 12 οι μέχρι στιγμής συλλήψεις!

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Στα χέρια της αστυνομίας είναι τα μέλη της σπείρας που είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα το περασμένο καλοκαίρι στη Λαμία και σε άλλες περιοχές της χώρας…

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λαμίας προχώρησαν σε έρευνες και συλλήψεις στη Λάρισα, την Αθήνα και το Κιάτο. Μέχρι χθες το απόγευμα είχαν συλληφθεί και είχαν προσαχθεί στην Ασφάλεια της Λαμίας περισσότερα από 12 άτομα που θεωρούνται ότι είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Σε κάποιες από τις κλοπές τα πρόσωπά τους φαινόταν καθαρά στα βίντεο που υπήρχαν από τις κάμερες στους δρόμους της Λαμίας.

Επίσης φαινόταν ο τρόπος δράσης τους, καθώς και η γυναίκα με το τατουάζ στην πλάτη που χρησιμοποιούν για κάλυψη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ένας από αυτούς έδινε “παρών” κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, αφού και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για κλοπές αυτοκινήτων.

Πριν λίγους μήνες εντόπισαν ένα ζευγάρι της σπείρας να οδηγεί στην εθνική οδό ένα κλεμμένο Navara. Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και ακολούθησε πολύωρη καταδίωξη. Το ζευγάρι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στην περιοχή του Θεολόγου. Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τη γυναίκα, όχι όμως και τον άντρα που είχε διαφύγει μέσα στο δάσος.

Οι επαγγελματίες κλέφτες είχαν αδυναμία στα Nissan Navara, τα Toyota Hilux και στα Volkswagen Taro, τα οποία όπως όλα δείχνουν τα διαλύουν και τα πουλούν για ανταλλακτικά. Ένα από τα θύματα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι επαγγελματίας από τη Λαμία. Τον Ιούνιο του έκλεψαν ένα ολοκαίνουργιο Nissan Navara το οποίο δεν το ξαναείδε ποτέ. Τον Αύγουστο οι ίδιοι κλέφτες προσπάθησαν να του κλέψουν ένα Volkswagen Taro. Το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και το έσπρωχναν, αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε