Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Η καμινάδα έκρυβε καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας – Οι εικόνες που εξόργισαν τους κατοίκους [pics]

Λαμία: Η καμινάδα έκρυβε καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας – Οι εικόνες που εξόργισαν τους κατοίκους [pics]

Την ώρα που οι περαστικοί παρακολουθούσαν αδιάφορα ένα γερανό να κατεβάζει από ταράτσα κτιρίου μια καμινάδα, οι γείτονες έβγαιναν από τα σπίτια τους εκνευρισμένοι και ζητούσαν εξηγήσεις από το συνεργείο…

Η καμινάδα για τους περίοικους ήταν μία ακόμη περίπτωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας καμουφλαρισμένη – για να μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα όπως δήλωναν οι ίδιοι – που όπως ανέφεραν, έχουν δει το ίδιο έργο σε επανάληψη αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

“Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Λειτουργούν περισσότερες από πέντε κεραίες στην περιοχή γεγονός που μας δημιουργεί έντονες ανησυχίες για την ακτινοβολία και τις επιπτώσεις πάνω σε μας και τα παιδιά μας” έλεγαν οι περίοικοι που ειδοποίησαν την αστυνομία να καταγράψει το γεγονός και να ελέγξει τι είδους εργασίες γίνονταν στο συγκεκριμένο κτίριο. Στη συνέχεια μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για επίσημη καταγγελία.

Οι εικόνες από το σημείο στη Λαμία

Από την πλευρά του συνεργείου που βρισκόταν στο σημείο με σκοπό να εκτελέσει τις εργασίες, τονίστηκε ότι δεν επρόκειτο για την τοποθέτηση καινούριας κεραίας αλλά για αντικατάσταση ήδη υπάρχουσας η οποία πληρούσε τα νόμιμα δικαιολογητικά.

Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού οι κάτοικοι της Θερμοπυλών ζητούν πλήρη ενημέρωση από την εταιρία αλλά και από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που “φιλοξενεί” την κεραία.

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις