Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Λαμία: Κατέρρευσε και πέθανε 40χρονος στρατιωτικός ενώ έκανε τρέξιμο με συνάδελφό του

Λαμία: Κατέρρευσε και πέθανε 40χρονος στρατιωτικός ενώ έκανε τρέξιμο με συνάδελφό του

Τραγωδία στη Λαμία με έναν 40χρονο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο στρατιωτικός που πέθανε με καταγωγή από τη Δράμα, υπηρετούσε στο γραφείο της στρατολογίας…

Ο 40χρονος στρατιωτικός αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε. Πέθανε σε ποδηλατόδρομο στη Λαμία, που είχε πάει για να αθληθεί με συνάδελφό του. Ο φίλος του που ήταν μαζί ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για τη σωτηρία του. Όπως λένε στενοί συγγενείς, ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να του ήταν γνωστά. Αθλούνταν καθημερινά και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που έμελλε να συμβεί.

Τραγική φιγούρα από χθες το απόγευμα η σύζυγος του θύματος, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Αυτές τις ώρες τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει για τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

Όλα δείχνουν πως ο 40χρονος στρατιωτικός προδόθηκε από την καρδιά του την ώρα που αθλούνταν. Πρόκειται για έναν Λοχία ΕΠΟΠ της Νομικής που υπηρετούσε στο γραφείο της Σταροτολογίας στη Λαμία. Στο ίδιο γραφείο υπηρετεί και η σύζυγός του, η οποία είναι επίσης στρατιωτικός.

Όπως είπαν στο lamiareport.gr συνάδελφοί του, είναι πολύ σοκαρισμένοι, αφού επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο ο οποίος ήταν υγιέστατος και από εκείνους που είχαν βάλει τον αθλητισμό πολύ ενεργά στη ζωή τους.

Έτσι και χθες το απόγευμα (20-05-2024) μαζί με συνάδελφό του είχε πάει για τρέξιμο στον ποδηλατόδρομο, στη νότια πλευρά της πόλης, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που διακόμισε τον 40χρονο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 40χρονος στρατιωτικός καταγόταν από τη Δράμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις