Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λαμία – Κορονοϊός: Ανησυχητικά μηνύματα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου – Νέες εισαγωγές ασθενών

Λαμία – Κορονοϊός: Ανησυχητικά μηνύματα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου – Νέες εισαγωγές ασθενών

Μπορεί ο δυνατός χιονιάς που έφερε η «Μήδεια» να μονοπώλησε την επικαιρότητα, ωστόσο η πανδημία της covid-19 εξακολουθεί να πλήττει τη χώρα με τα νούμερα να δείχνουν ότι έχουμε μπει στο 3ο κύμα.

Τις τελευταίες ώρες στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας είχαμε δύο ακόμη εισαγωγές ασθενών. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για δύο γυναίκες 63 και 84 ετών, εκ των οποίων η πρώτη ήταν καινούρια εισαγωγή και από τα Επείγοντα εισήχθη κατευθείαν στην Εντατική όπου παραμένει χωρίς να διασωληνωθεί.

Η δεύτερη γυναίκα νοσηλευόταν στο Πέτρινο και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ. Πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για κορωνοϊό, νοσηλεύονται πέντε άτομα, τρεις γυναίκες και δύο άνδρες, όλοι από τη Φθιώτιδα.

Στο Πέτρινο κτίριο όπου είναι η Κλινική για τον κορωνοϊό, είχαμε τέσσερα εξιτήρια, ωστόσο είχαμε και εισαγωγές διατηρώντας τον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται στους 14.

Οπωσδήποτε οι αριθμοί δεν είναι οι καλύτεροι, ειδικά όταν η ΜΕΘ έχει καλύψει τη δυναμικότητά της στο 42% και από τη στιγμή που χωρίς προσωπικό δεν μπορεί να λειτουργήσει η καινούρια πτέρυγα που δημιουργήθηκε με τη δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις