Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Λαμία – Κορονοϊός: Μάνα και γιος το έσκασαν από το νοσοκομείο – «Δεν πιστεύω τους γιατρούς που με έβγαλαν θετική» (video)

Χιλή

Απίθανα πράγματα στη Λαμία με μία μητέρα να παίρνει τον γιο της και να φεύγουν από την κλινική Covid του νοσοκομείου. Και οι δύο είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό. Τι λέει η ίδια στην κάμερα…

Απίστευτες σκηνές στο δρόμο που οδηγεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με δύο κατοίκους Αταλάντης (μάνα και γιος) οι οποίοι αν και θετικοί στον κορoνοϊό έφυγαν από την Κλινική covid και αρνούνται να επιστρέψουν.

Λίγο πριν το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αστυνομικοί και οι φύλακες του Νοσοκομείου τους σταμάτησαν, ενώ έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οποίο αρνήθηκαν να επιβιβαστούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, είχαν βρεθεί θετικοί την προηγούμενη εβδομάδα και από την Κυριακή το βράδυ ήταν στο Πέτρινο κτίριο με συμπτώματα της νόσου.

Όπως δήλωσε η μητέρα στην κάμερα, δεν πιστεύει τους γιατρούς και τη διάγνωση που έκαναν. Εκείνη πιστεύει πως έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. “Μπήκαμε θελημένα στο νοσοκομείο Λαμίας για έλεγχο και η κράτηση μας είναι παράνομη. Θέλουμε να φύγουμε να γυρίσουμε στο σπίτι μας και αφού η μικροβιολόγος μας επιβεβαίωσει ότι έχουμε τον ιό θα κάνουμε την σχετική καραντίνα” τόνισαν μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις