Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία – Κορονοϊός: Μεγαλώνει διαρκώς η μαύρη λίστα των θυμάτων – «Ανεμβολίαστοι όσοι πέθαναν»

Λαμία – Κορονοϊός: Μεγαλώνει διαρκώς η μαύρη λίστα των θυμάτων – «Ανεμβολίαστοι όσοι πέθαναν»

Ο θάνατος ενός ακόμη Λαμιώτη από κορονοϊό, προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο με τα θύματα της πανδημίας. Πρόκειται για 77χρονο με υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης το βράδυ της Πέμπτης (21/10) χρειάστηκε να διασωληνωθεί στην Κλινική Covid, 71χρονη Λαμιώτισσα, η οποία και πήρε τη θέση στη ΜΕΘ Covid, 62χρονου επίσης από τη Λαμία, μετά τη βελτίωση της υγείας του.

Ο τελευταίος είχε εισαχθεί στις 10 Οκτωβρίου αρχικά στην Κλινική και στις 12 του μήνα χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Είναι το πρώτο από τα 10 περιστατικά που χρειάστηκε εισαγωγή στη Μονάδα μέσα στον Οκτώβρη και βγαίνει νικητής και το ίδιο ευχόμαστε και για τα άλλα έξι άτομα που εξακολουθούν να δίνουν με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, τη μάχη με τον κορονοϊό.

Δυστυχώς τρεις συνάνθρωποί μας δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κοινό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω ότι δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Κλινικής, η πορεία της υγείας των εμβολιασμένων ασθενών, εξελίσσεται τις περισσότερες φορές θετικά και μάλιστα πολύ γρήγορα, ειδικά στις ηλικίες κάτω των 65 ετών. Και η ανταπόκριση στην αγωγή όμως και των μεγαλύτερων ανθρώπων που είναι εμβολιασμένοι, είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τους ανεμβολίαστους όπου έχουμε διασωληνώσεις ακόμη κι ατόμων γύρω στα 50 έτη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις