Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία – Κορονοϊός: Νόσησε βρέφος τριών μηνών! Το τεστ έδειξε αυτό που απεύχονταν οι γονείς του

Λαμία – Κορονοϊός: Νόσησε βρέφος τριών μηνών! Το τεστ έδειξε αυτό που απεύχονταν οι γονείς του

Ο κορονοϊός δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις από την πρώτη στιγμή. Στη Λαμία νόσησε ένα βρέφος, μόλις τριών μηνών…

Πέντε νέα κρούσματα κορoνοϊού έγιναν γνωστά το πρωί στη Φθιώτιδα. Ένα μωράκι τριών μηνών του οποίου ο πατέρας είχε βρεθεί θετικός στον ιό, παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου μετά από τεστ που του έγινε βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, θετικοί βρέθηκαν επίσης ένας 70χρονος από τη Λαμία, ένας 72χρονος από τα Καμμένα Βούρλα και ένα ακόμη ζευγάρι (δεν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία) από την περιοχή της Λαμίας που υποβλήθηκε σε σχετικό έλεγχο για τον ιο.

Θυμίζουμε ότι στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται εδώ και μέρες ένα ακόμη περιστατικό από άλλο νομό και συγκεκριμένα από το Καρπενήσι, καθώς και μια 54χρονη Λαμιώτισσα επίσης με υποκείμενο νόσημα. Την ίδια ώρα υπάρχουν αφόρητες πιέσεις για να νοσηλευτούν περιστατικά και από άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα με ότι αυτό συνεπάγεται για τις πεπερασμένες δυνατότητες του Νοσοκομείου που αριθμεί έξι κλίνες ΜΕΘ Κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 4 ακόμη κλίνες. Το προσωπικό βέβαια καλείται να υπερβάλει εαυτό καθώς παραμένει το ίδιο για να αντιμετωπίσει ακόμη περισσότερα περιστατικά. Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα περιστατικά ασθενών που χρειάζονται εντατική παρακολούθηση, όπως αποδεικνύεται και από τους αριθμούς, καθώς είναι γεμάτες οι 7 από τις 8 κλίνες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις