Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία – Κορονοϊός: Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες – Οι πρώτες πληροφορίες για τα θύματα

Λαμία – Κορονοϊός: Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες – Οι πρώτες πληροφορίες για τα θύματα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να θερίζει ζωές και στη Λαμία. Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στο νοσοκομείο…

Δε σταματούν οι δυσάρεστες ειδήσεις από το μέτωπο του κορονοϊού στη Λαμία, καθώς τρία ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες από την ύπουλη ασθένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης (01/12) έγινε γνωστός ο θάνατος 95χρονης από περιοχή εκτός Φθιώτιδας, η οποία είχε εισαχθεί στην Κλινική Κορονοϊού στις 19 Νοεμβρίου σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ήταν εμβολιασμένη με τις δύο δόσεις, είχε όμως σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Το πρωί τη μάχη με τον κορονοϊό έχασαν δύο Λαμιώτες που νοσηλευόντουσαν και εκείνοι στο Πέτρινο κτίριο. Πρόκειται για μία γυναίκα 72 ετών που είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο στις 16 Νοεμβρίου και έναν 69χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν εκεί από τις 23 Νοεμβρίου.

Μάλιστα τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε και παρέμεινε στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο που λειτουργεί ως αναπνευστική Μονάδα η οποία εξυπηρετεί περιστατικά που δε βρίσκουν κρεβάτι σε ΜΕΘ. Και οι δύο σύμφωνα με  πληροφορίες του lamiareport.gr, δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19.

Γενικά η πίεση στο Νοσοκομείο Λαμίας παραμένει μεγάλη παρά το γεγονός ότι οι ασθενείς στην Κλινική έπεσαν προσωρινά στους 48. Αυτό οφείλεται στα 11 εξιτήρια, αλλά και στο ότι δύο ακόμη ασθενείς αρνητικοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν σε Κλινικές (Πνευμονολογική και Παθολογική).

Ωστόσο οι εισαγωγές παραμένουν ψηλά, αφού τις τελευταίες ώρες είχαμε 7, εκ των οποίων οι έξι από τη Λαμία και μία από την Αταλάντη, με ηλικίες από 42 μέχρι 88 ετών. Σύμφωνα με την 5η ΥΠΕ από τους 48 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Πέτρινο κτίριο, οι 40 (83,34%) είναι ανεμβολίαστοι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις