Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Ξανά στον ανακριτή ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε σε “φίλους” την ανήλικη κόρη του!

Λαμία: Ξανά στον ανακριτή ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε σε “φίλους” την ανήλικη κόρη του!

Σκυφτοί και χωρίς να πουν κουβέντα οδηγήθηκαν το πρωί στον Ανακριτή Λαμίας, ο 53χρονος πατέρας που φέρεται να άφηνε την κόρη του με νοητική στέρηση, στις ορέξεις «φίλων» του, οι οποίοι επίσης αυτή την ώρα απολογούνται για τις κακουργηματικές πράξεις τους…

Οι τρεις κατηγορούμενοι ηλικίας 53, 59 και 60 ετών, ζήτησαν να τους οριστούν συνήγοροι για την υπεράσπισή τους απέναντι στην κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος κοριτσιού που ήταν ανήλικο και είναι άτομο με νοητική υστέρηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση με την σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να είχε ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του πατέρα, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Ο 53χρονος θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα του καταλογίζουν, τόσο η 18χρονη που κατέθεσε ότι για τις σεξουαλικές της σχέσεις γνώριζε ο πατέρας της, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήλθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους, όσο και για τα όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν, σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη  κοπέλα ΑμεΑ. Μάλιστα ο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του πατέρα της και η μικρή μάλιστα τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της! Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας. Φέρεται να είχε επαφές έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι!

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις