Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Ληστεία μέσα σε φορτηγό κοντά σε σούπερ μάρκετ, η καταγγελία του οδηγού

Λαμία: Ληστεία μέσα σε φορτηγό κοντά σε σούπερ μάρκετ, η καταγγελία του οδηγού

H ληστεία στη Λαμία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο οδηγός περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν μέσα στο φορτηγό, την ώρα που ο ίδιος είχε σταματήσει για να ξεκουραστεί…

Ο οδηγός σταμάτησε το φορτηγό στη Λαμία, για να κοιμηθεί και να συνεχίσει λίγες ώρες αργότερα. Όπως είπε στους αστυνομικούς η ληστεία έγινε ταχύτατα. Χωρίς να καταλάβει το παραμικρό, δύο άτομα μπήκε μέσα και τον ακινητοποίησαν. Βούτηξαν το πορτοφόλι που είχε πάνω του και εξαφανίστηκαν, χωρίς ο ίδιος να μπορέσει να τους σταματήσει. Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πιο αναλυτικά, ο επαγγελματίας οδηγός έπεσε θύμα ληστείας τις πρώτες ώρες της Τετάρτης (22/3) στο σημείο που είχε παρκάρει το φορτηγό του κοντά σε σούπερ μάρκετ μέσα στη Λαμία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο 57χρονος άνδρας, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο φορτηγό του στις 02:00 τη νύχτα την ώρα που ξεκουραζόταν και ασκώντας βία ο ένας εξ αυτών του απέσπασε το πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι ληστές αμέσως μετά φρόντισαν να εξαφανιστούν στο σκοτάδι και ο ίδιος σαστισμένος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που εξετάζει κάθε πρόσφορο υλικό για την ταυτοποίηση των δραστών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις