Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: «Με βίασε με το μαχαίρι στον λαιμό»

Λαμία: «Με βίασε με το μαχαίρι στον λαιμό»
ΦΩΤΟ Αρχείου

Συγκλονίζει η περιγραφή της 19χρονης στη Λαμία για τον καταγγελόμενο βιασμό της από έναν 53χρονο. «Με βίασε με το μαχαίρι στο λαιμό», λέει η κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr,. η 19χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 53χρονου, αφού – όπως περιγράφει η ίδια – ο κατηγορούμενος τής έβαλε μαχαίρι στον λαιμό και τη χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντάς της πως αν κάνει ό,τι τής πει, δεν θα πάθει τίποτα…

«Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας… Εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες…», φέρεται ότι της έλεγε ο συλληφθείς, όσο είχε το μαχαίρι στον λαιμό της 19χρονης.

Click4more: Λαμία: 19χρονη κατήγγειλε 53χρονο για βιασμό – «Διαψεύδω, ήταν συναινετικό»

Ο καταγγελόμενος βιασμός φέρεται να έγινε το βράδυ της Τρίτης (10.08.2021) μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Ο 53χρονος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης και ότι κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (13.08.2021) στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις