Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαμία: Νεκρός άντρας σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι που έμενε

Λαμία: Νεκρός άντρας σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι που έμενε

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε στη Λαμία. Ήταν μόλις 55 ετών και πέθανε μόνος και αβοήθητος όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία…

Ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε στη Λαμία όταν αστυνομικοί παραβίασαν την εξώπορτα. Κάτοικοι της περιοχής είχαν ειδοποιήσει τις Αρχές ανήσυχοι εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που υπήρχε στη γειτονιά. Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον άντρα που ζούσε μόνος και δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ο άτυχος Λαμιώτης, ηλικίας 55 ετών, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Αφανού και σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το πιθανότερο είναι ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο επειδή διέμενε μόνος του φαίνεται πως ήταν αρκετές ημέρες νεκρός μέσα στο σπίτι και η δυσοσμία ήταν αυτή που κινητοποίησε τους γείτονες και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία θανάτου του συμπολίτη μας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις