Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Ντελιβεράς “καρφώθηκε” σε αυτοκίνητο [pics]

Λαμία: Ντελιβεράς “καρφώθηκε” σε αυτοκίνητο [pics]

Τέλος δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα στην πόλη της Λαμίας. Μετά το σοβαρό συμβάν πριν λίγες μέρες στην Οδό Παπαποστόλου, ένα ακόμη -με ντελιβερά- καταγράφηκε στο ίδιο σημείο, το πρωί της Κυριακής (λίγο πριν τις 11.00).

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα Ι.Χ το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα, προσπάθησε να κάνει δεξιά για να παρκάρει. Εκείνη την ώρα ο 39χρονος δικυκλιστής που ήταν πίσω από το όχημα και ετοιμαζόταν, επίσης, να σταματήσει λίγα μέτρα πιο πάνω στην καφετέρια, από άγνωστη αιτία έπεσε με δύναμη στο πίσω μέρος του οχήματος.

Από την σύγκρουση έσπασε το παρμπρίζ ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο μηχανάκι. Αντανακλαστικά ο αναβάτης, που φορούσε το κράνος του, πρόλαβε και έβαλε τον αγκώνα του στο τζάμι γλιτώνοντας σοβαρότερο χτύπημα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ έχει χτυπήσει στο χέρι και στο πόδι του αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε άμεσα στο σημείο μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείο, ενώ η Τροχαία πραγματοποιεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του περίεργου συμβάντος.

πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις