Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Λαμία: Οι φωτογραφίες της συντρόφου του, τον έστειλαν στο εδώλιο – Πάγωσε όταν έμαθε τι είχε συμβεί!

Λαμία: Οι φωτογραφίες της συντρόφου του, τον έστειλαν στο εδώλιο – Πάγωσε όταν έμαθε τι είχε συμβεί!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η υπόθεση έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στη Λαμία. Κατηγορούμενος ένας νεαρός άντρας…

Περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου, εξέτασε το πρωί της Πέμπτης (14/2) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με κατηγορούμενο έναν αλλοδαπό άντρα και θύμα μια ανήλικη κοπέλα.

Επρόκειτο για μία υπόθεση που είχε διαδραματισθεί τον Ιούνιο του 2013 στη Λαμία και σε βάρος του νεαρού άνδρα είχε σχηματισθεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκου, καθώς στον υπολογιστή του, καθώς και σε ένα USB είχε βρεθεί γυμνή φωτογραφία της καταγγέλλουσας (η οποία τότε έκλεινε τα 18 της).

Τελικά ο κατηγορούμενος κηρύχθηκε αθώος, καθώς από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη χωρίς να γνωρίζει ότι δεν είχε συμπληρώσει τα 18 χρόνια αφού του απέκρυπτε την πραγματική της ηλικία.

Η δε επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πλαίσιο των συνομιλιών που αντάλλασσαν μέσω Facebook και έγινε με τη συναίνεσή της.

Αυτά υποστήριξε και ο Λαμιώτης φίλος του κατηγορούμενου που γνώριζε για τη σχέση του με την κοπέλα, μιας και είχαν γνωριστεί σε καφέ της πόλης. Κατέθεσε μάλιστα ότι «ήταν αρκετά ξεπεταγμένη και δεν έμοιαζε με ανήλικη».

Να σημειωθεί ότι στο Δικαστήριο δεν παραβρέθηκε η νεαρή κοπέλα, ενώ αντίθετα ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε κανονικά με το συνήγορο του, αν και πλέον διαμένει στο εξωτερικό.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις