Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Η ολισθηρότητα τον έστειλε στο… χωράφι [pics]

Λαμία: Η ολισθηρότητα τον έστειλε στο… χωράφι [pics]

Οδηγοί προσοχή στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού! Είναι επικίνδυνος λόγω ολισθηρότητας.

Φτηνά τη γλίτωσαν οι επιβάτες ενός ΙΧ επιβατικού που εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στα χωράφια στο 22ο χ/μ της ΕΟ Λαμίας – Δομοκού.

Πώς εγινε το τροχαίο

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής (4/2) ο 50χρονος οδηγός ενός Opel Astra με Λαρισαϊκές πινακίδες και έχοντας κατεύθυνση από Λαμία προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του ακριβώς στην στροφή του «22» με αποτέλεσμα το ασημί όχημα να φύγει ευθεία στα χωράφια.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε επίσης και ο γιος του και στάθηκαν και οι δύο τυχεροί που προσγειώθηκαν σε μαλακό έδαφος χωρίς εμπόδια.

Πραγματικά, δίπλα ακριβώς από το σημείο που ανατράπηκε το όχημα υπάρχουν κτίρια και η σύγκρουση θα ήταν σαφώς πιο οδυνηρή.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες από το ΠΚ Δομοκού και μαζί με το πλήρωμα του ΑΤ Δομοκού απεγκλώβισαν τους επιβάτες, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες.

Γλιστράει ο δρόμος

Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργεί το ΑΤ Δομοκού, ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι οι εναλλαγές του καιρού (βροχή – ψιλόβροχο – ήλιος) κάνουν εξαιρετικά επικίνδυνο τον συγκεκριμένο δρόμο ο οποίος γλιστράει φοβερά.

Για αυτό όσοι πρέπει να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνουν την ταχύτητά του οχήματός τους ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο

πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις