Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Παραμυθένιος γάμος με τη νύφη να φέρνουν δύο ολόλευκα άλογα σε άμαξα

Λαμία: Παραμυθένιος γάμος με τη νύφη να φέρνουν δύο ολόλευκα άλογα σε άμαξα

Ο γάμος τους ήταν ξεχωριστός και οι καλεσμένοι έδειχναν να το απολαμβάνουν. Γαμπρός και νύφη στη Λαμία, σε πελάγη ευτυχίας…

Ο γάμος τους στη Λαμία ήταν όπως ακριβώς τον είχαν φανταστεί και σχεδιάσει. Γαμπρός και νύφη έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τους καλεσμένους τους. Οι τελευταίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν είδαν την πανέμορφη κοπέλα να φτάνει στην εκκλησία με άμαξα, που έσερναν δύο ολόλευκα άλογα. Χαρά και στιγμές συγκίνησης κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τις εικόνες να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο και τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (30/09/2023), δύο νέα παιδιά από τη Λαμία, ο Βασίλης Καρκάνης και η Μαρία Κεχρινιώτη.

Η νύφη φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό, έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης, όπου την περίμενε με ανυπομονησία ο αγαπημένος της, με μια άμαξα που έσερναν δύο πανέμορφα λευκά άλογα και σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ιδανικό για το ξεκίνημα της καινούριας τους ζωής.

Μετά το μυστήριο γαμπρός και νύφη έφυγαν με την ίδια άμαξα για την απαραίτητη φωτογράφιση. Δείτε τις εικόνες του lamiareport.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις