Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Περπατάει ξανά ο γάτος της αδιανόητης κτηνωδίας – Ο Περσέας τα κατάφερε με πρόσθετα μέλη

Λαμία: Περπατάει ξανά ο γάτος της αδιανόητης κτηνωδίας – Ο Περσέας τα κατάφερε με πρόσθετα μέλη

Ο γάτος βρέθηκε πυροβολημένος με κομένα τα τρία από τα τέσσερα πόδια του, στη Λαμία. Το θαύμα έγινε και οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Τον λένε Περσέα και έζησε τη φρίκη, τον πόνο και τον ακρωτηριασμό από ανθρώπινο χέρι. Ο μικρούλης όμως τα κατάφερε και κρατήθηκε στη ζωή, παρά τα βαριά χειρουργεία και την σοβαρή κατάσταση του, χάρη στον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας και τους πολλούς ακόμη ανθρώπους που τον βοήθησαν.

Εκτός της μεγάλης περιπέτειας που πέρασε με το κόψιμο των ποδιών του, βρέθηκε ότι ήταν και πυροβολημένος από αεροβόλο όπλο στο δεξί πίσω πόδι. Θυμίζουμε πως στις 13-3-2020, ο Περσέας βρέθηκε στην οδό Καρπενησίου στη Λαμία με κομμένα τα 3 από τα 4 πόδια του.

Περπατάει πλέον με τέσσερα πόδια (3 πρόσθετα μέλη και το ένα φυσικό), χωρίς καμιά άλλη βοήθεια. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας: ”Το θαύμα επιτέλους ολοκληρώθηκε. Θαυμάστε τον Περσέα, τον αδέσποτο γάτο που στις 13-3-2020 βρέθηκε στην οδό Καρπενησίου στη Λαμία με κομμένα τα 3 από τα 4 πόδια του, να περπατάει πλέον με τέσσερα πόδια, χωρίς καμιά άλλη βοήθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό του κ. Σοφία Ζώη και την Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας, όπως και στον κ. Χάρη Κολιό και την εταιρία bio3dvet, για το μεγάλο ιατρικό επίτευγμα. Οταν η φιλοζωία συνεργάζεται με την επιστήμη τότε ΝΑΙ τα θαύματα γίνονται!” Δείτε το βίντεο του lamianow.gr…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις